Kategóriák
Termék részletek


LM Boxspring LATEX Mitch matrac

LM Boxspring LATEX Mitch matrac
 • LM Boxspring LATEX Mitch matrac
 • LM Boxspring LATEX Mitch matrac
 • LM Boxspring LATEX Mitch matrac
78 072 Ft (61 474 Ft +Áfa)

Újdonság a piacon
PRÉMIUM MATRAC, dupla rugótesttel, mely a szállodai ágyak kényelmét hordozza magában
Egy boxspring ágytest rugózata és egy táskarugós matrac összeépítésével létrehoztunk egy, a legmagasabb igényeket kielégítő matracot

Fekvőfelület párnázata: 3 cm vastag LATEX lap
Mitch bevonóanyag: lágy, rugalmas matrachuzat, levehető, mosható, antiallergén
Matracmagasság: 30 cm
Keménység: közepesen kemény
Méretek: 80*200 cm / 90*200 cm

 • Ideálisan egyesíti a bonellrugós matracok strapabíróságát, a táskarugók jótékony hatásait a latex páratlan komfortjával
  A matrac speciális felépítése miatt nem szükséges a rugalmas alátámasztás, így bármilyen ágykeretben megállja helyét
  A matrac belső felépítése:
  A Boxspring matrac alapját egy 13 cm magas, saját gyártású, német rugóacélbó készült bonell rugótest adja. Ezen helyezkedik el egy közbülős tűsnemez rétegen a táskarugózat.
  Az alsó bonell rugótest biztosítja a dinamikus alátámasztást, valamint gondoskodik a matrac hosszú élettartamáról.
  A táskarugózat a nagyszámú, egymászól független mozgó -zsákokba varrt- rugókkal rendkívül nagy pontrugalmassággal rendelkezik, ezáltal hatékonyan követi a test vonalát alvás közben. A 3 zónás táskarugózat középső, a deréktáj alátámasztását biztosító részében erősebb rugótestek kerültek elhelyezésre, így a gerinc természetes hajlatainak ideális alátámasztást nyújtanak, ezáltal tehermentesítve a csigolyákat.
  A fekvőfelület kiemelkedő lágyságát a 3 cm vastagságú LATEX réteg biztosítja, mely rendkívül ruganyos és formatartó, jól szellőzik, antiallergén, atka, penész és baktérium mentes.
  A matrac bevonó anyaga MITCH matrachuzat:
  lágy, megemelt vastagságú (200 gr/m²) PES szálbundával steppelt, fehér-tűpettyes kötött kelme, levehető, alacsony hőfokon mosógépben mosható (max. 40 C°), antiallergén, 100% poliészter összetételű puha matrac anyag.
  Az LM BOXSPRING-Latex Mitch matrac felhasznált kiemelkedő minőségű alapanyagok miatt hosszú ideig biztosítja az Ön kényelmes alvását.

 • Tömeg
  13 kg/db
Webáruház készítés